Tips en weetjes

Hier vind je regelmatig handige tips en informatie over fietsen en meer. Voor opmerkingen of suggesties kan u steeds terecht op onze contact pagina.

Nieuwste berichten

Fiets winterklaar maken!

Er zijn steeds meer mensen die de voordelen inzien van een elektrische fiets en een e-bike is dan ook niet alleen ideaal voor ouderen die de voorkeur geven aan trapondersteuning. In het verkeersbeeld zijn er dan ook steeds meer elektrische fietsen te zien die dagelijks worden gebruikt. Door de toenemende populariteit zijn er ook steedsMeer lezen over “Fiets winterklaar maken!”

Aankoop elektrische fiets

De elektrische fiets.Eerder was de elektrische fiets volgens velen alleen aantrekkelijk voor ouderen. Tegenwoordig heeft de elektrische fiets echter aanzien gewekt bij alle leeftijdscategorieën. Immers kun je er snel mee fietsen, heb je minder last van tegenwind en is het gemakkelijker om langere afstanden af te leggen. Woon je in een heuvelig gebied? Ook ditMeer lezen over “Aankoop elektrische fiets”

Onderhoud van je fiets

Goed onderhoud van je fiets is het halve werk. Bij regelmatig onderhoud gaat de fiets gewoon langer mee. Tips en richtlijnen over het beste, meest veilige gebruik en het afstellen van je fiets vind je in de handleiding van je fiets. Om zo lang mogelijk van je fiets te kunnen genieten, is het van belangMeer lezen over “Onderhoud van je fiets”

Fietsketting schoonmaken

Om optimaal fietscomfort te garanderen, moet je de fietsketting regelmatig schoonmaken. Hierdoor zal de ketting een langere levensduur krijgen en zal het schakelen en fietsen soepel blijven gaan. Met de juiste benodigdheden is het erg gemakkelijk om de fietsketting te reinigen. Benodigdheden Ontvetter Doek Kettingborstel Kettingolie Stappen Stap 1 Draai de ketting rond en spuit ontvetter opMeer lezen over “Fietsketting schoonmaken”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.